Детската градина в Бистрица е все по-предпочитана от дупничани

DenNews.bg
12.07.2019
размер на текста:

Детската градина в село Бистрица е все по-предпочитана за много родители от Дупница, заради което от Общината се обмисля откриването на нова яслена група.
Кметът Методи Чимев, заместникът му Крум Милев и началникът на отдел "Образование" Тодор Петков се срещнаха с директорката и персонала на забавачката, за да обсъдят идеята.

Към момента има 30 подадени заявление за яслената група, като повече от половината са от родители от Дупница. "Очевидно е, че интерес има и ние сме длъжни да реагираме. Възложих на служителите от строителния отдел да подготвят количествено-стойностна сметка за помещенията, които днес видяхме и възнамеряваме да бъдат обособени за ясла. Веднага след това започваме действия за ремонт и оборудване, така че през новата учебна година най-малките жители на Дупница и село Бистрица да влязат официално в модерни и уютни обзаведени помещения. Ще има подобрения по сградата и двора“, коментира Чимев.
Детската градина в Бистрица има не само добра база, особено след направените ремонти, но е и на прекрасно място, дворът е обширен, добре поддържан и с богата зеленина. Мястото е тихо и няма натоварено движение.
Освен това родителите са изключително доволни от нивото на персонала и начина на възпитание и отглеждането на децата.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети