Шампионка от Дупница със страхотен жест към клуб Победа в деня на сватбата си

DenNews.bg
20.06.2019
размер на текста:

Страхотен жест към дупнишкия клуб по бадминтон Победа направи първият шампион на отбора Ива Йовкова в деня на своята сватба. По предварителна заръка гостите на сватбеното тържество не подаряваха на щастливите младоженци букети цветя, а даряваха пари. Събраната сума бе предоставена от Ива Йовкова (вече Димитрова) на Победа, а от клуба закупиха нови екипи на малките си възпитаници.
„Неподарените цветя от сватбата ни се превърнаха в нови екипи за най-готините сладури от БК Победа. Благодарим на всички гости, а на децата желаем много бъдещи победи!", обърна се Ива Йовкова.
От клуб Победа трудно намериха думи, с които да изкажат възхищението и благодарността си от проявения жест. „Благодарим на Ива и нейния съпруг Росен за това, което направиха за нас и децата в клуба. Ива е първият шампион на Победа, започнахме преди 22 години. Тя остава и капитан на женския ни отбор. Благодарни сме и на друг наш състезател – Филип Овчаров за страхотните снимки, които направи на децата", каза треньорът Юлиана Стойкова.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети