Хари и Меган показаха първородния си син

DenNews.bg
08.05.2019
размер на текста:

Принц Хари и Меган Маркъл показахa първородния си син на света. Бебето, което се роди в понеделник, 6 май, направи своя дебют в храма Сейнт Джордж в замъка Уиндзор.
Щастливите родители позираха с бебето в ръце за няколко минути пред предварително избрани представители на медии. Сред тях имаше и американска телевизия по изричното желание на херцогинята.
Меган сподели, че това, което й се случва, е магия и просто невероятно, бебето пък е сбъдната мечта, а последните два дни за двамата с Хари са наистина специални.
"Имам двете най-добри момчета на света и съм наистина щастлива за това. Бебето има много мил характер и е много спокойно", допълва херцогинята.
Кралското бебе е седми по ред член в линията за наследяване на трона и осми правнук на 93-годишната кралица Елизабет II. Детето може да има британско и американско гражданство, защото Меган е американка.
Момченцето няма автоматично да стане принц, а трябва да бъде удостоено с такава титла от кралицата. Новороденото ще расте в резиденцията „Фрогмор“, където от векове не е израснало нито едно кралско дете.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети