Полицията с извънредни мерки за мача Левски-ЦСКА утре

DenNews.bg
20.05.2019
размер на текста:

СДВР предприема засилени мерки за охрана на обществения ред във връзка с предстоящата футболна среща на столичните футболни клубове "Левски" и ЦСКА. Мачът ще се проведе утре, 21 май, от 18 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града, уверяват от МВР.
На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на стадиона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.
Ще се предприемат стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.
Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри.
Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата.
При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

За да бъде избегнато струпване, полицията приканва зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16 часа.
В деня на провеждане на футболния мач билети на касите на Национален стадион "Васил Левски" няма да се продават.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети