22-годишен е арестуван заради изчезнал във Великобритания българин

DenNews.bg
02.05.2019
размер на текста:

22-годишен мъж е арестуван по подозрение в убийство след изчезването на българин. 27-годшният Валентин Качанов е бил видян за последен път на 8 февруари в търговския център Лейксайд в Есекс и по-късно същия ден е говорил за последно със семейството си в България, съобщи Би Би Си.
Заподозреният е бил арестуван в понеделник, а след това е освободен под гаранция до 23 май. По непотвърдена информация той също е българин. 
Полицията в Есекс заяви, че тя остава непредубедена и без предразсъдъци, но във връзка с изчезването на българина е започнала разследване за убийство.
Полицейски инспектор от Есекс Мартин Пасмур каза, че за Качанов, който е живял в Западен Търок, не е било обичайно да не се свързва със семейството си за толкова дълъг период от време.
"Ние продължаваме да се опитваме да изградим картина на обстоятелствата и да разкрием причините за неговото изчезване и провеждаме обширни проучвания, които да ни помогнат да разберем какво се е случило с него", каза инспектор Пасмур.
"Ние и неговото семейство сме изключително обезпокоени и продължаваме да молим всеки, който има информация, да се свърже с нас, тъй като и най-малката информация може да бъде от жизненоважно значение". призова полицейският инспектор. Източник: dir.bg

 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети