Ограничения на движението ще има в Дупница заради международното състезание по колоездене

DenNews
17.05.2019
размер на текста:

Ограничения на движението на автомобилите ще има в Дупница в неделя, 19 май, във връзка с провеждането на международното състезание по колоездене за купа "Долчини", съорганизатор на което е и Община Дупница и което ще се проведе през уикедна, 18 и 19 май.
От 10.00 ч. до 15.30 ч. в неделя ще бъде ограничено движението и паркирането в района на състезанието: Старт/Финал ще бъде разположен на главната улица „Св. Иван Рилски" (при спирката на автобуса преди зъболечението в посока центъра). Колоездачите стартират оттам в посока площад „Демокрация", завиват надясно по улица „Булаир", влизат в пряката над „Евро пазара" и след като го подминат завиват надясно и влизат в междублоковото пространство на жк „Дупница", минавайки покрай бл. №1, бл. №2 и бл. №3. След блок №3 завиват надясно към кръстовището и се спускат по ул."Родопи" в посока Градинката „Васил Левски", завиват по главната надясно и пристигат отново на Старт/Финал, където им се отброяват обиколките.
За времето на състезанието шофьорите трябва да използват обходните маршрути.
Както вече е известно, над 200 професионални колоездачи от България и Балканите идват за състезанията. Освен техния старт, има такива и за любители, за различни възрастови групи, както и за деца от града. Представянето на отборите е утре-събота от 14 часа на пл. „Свобода“, а стартът е от 15 часа пред Професионалната гимназията по облекло и стопанско управление.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети