Засякоха шофьор да лети с 277 км/ч на АМ „Струма“ при Бобошево

DenNews.bg
03.04.2019
размер на текста:

Трима шофьори, летели с над 211 км/час, са засечени на АМ „Струма“ в района на Дупница и Бобошево в рамките на 24-часовата специализирана полицейска операция за контрол на скоростта.
Преносими стационарни камери, разположени покрай магистралата от дупнишката полиция, са засекли двама водачи, шофирали съответно с 240 и 211 км/час.
В навечерието на операцията стационарна преносима камера, разположена в района на Бобошево, е заснела истински шампион на педала – той е пътувал в посока Благоевград с 277 км/ч.
В рамките на СПО за 24 –часов контрол на скоростта в Кюстендилска област са установени 333 нарушения. 143 от нарушенията са установени от стационарните преносими уреди за контрол, стационарната камера е заснела 31 нарушения, с мобилните системи са установени 159, сочат последните данни на ОДМВР-Кюстендил.
Четирима от нарушителите са заснети в района на с. Багренци – те са преминали през населеното място с 50 км над допустимата скорост и са чужди граждани.
Трима водачи, преминали с 50 км над допустимата скорост в населено място, са установени на територията на РУ Дупница. В рамките на 24-часовата операция са установени и 28 други нарушения на Закона за движение по пътищата.
През изминалото денонощие няма възникнали пътни произшествия на територията на Кюстендилска област.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети