Доведен баща и вуйчо влизат в затвора за блудство с 13-годишно момиче от Бобов дол

DenNews.bg
02.04.2019
размер на текста:

Доведен баща и вуйчо влизат в затвора за блудство с 13-годишно момиче от Бобов дол. И двамата са рецидивисти, а сегашните им присъди са по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Кюстендил.
Подсъдимият П.А., който живеел на семейни начала с майката на жертвата и имал общо дете с нея, се гаврил с непълнолетното момиче на два пъти. Първият път посегнал на доведената си дъщеря на рождения ден на биологичното си дете, през март 2015 г., след като гостите си тръгнали от празненството в жилището му в Бобов дол.
П.А. поискал от малолетното момиче да се съблече, но то отказало, след което насилникът започнал да опипва детето. То успяло да избяга при майка си в съседната стая, като й разказало за случилото се. Последвал скандал между двамата възрастни, като подсъдимият заплашил майката да не ходи да се оплаква с полицията, „за да не стане по-лошо“. Поради тази причина жената не посмяла да се обърне към органите на реда.
Няколко седмици по-късно – на Великден, двамата възрастни и двете деца отишли на гости в с. Яхиново. Следобед към тях се присъединил и Н.Г., вуйчо на тринадесетгодишната жертва. Всичките били на маса в двора.
По едно време П.А. и Н.Г. влезли в къщата, като единият от тях през прозореца махнал с ръка и направил знак на детето да отиде при тях, което момичето сторило. Това нейно отиване не било забелязано от никой от присъстващите в двора.

Влизайки в стаята на първия етаж, Г.С. заварила двамата мъже, които били със свалени панталони, само по долно бельо. П.А. я приближил и въпреки оказаната от нея съпротива свалил дрехите й. Около един час подсъдимите извършвали блудствени действия с малолетното момиче.
Свидетел на случващото се станал един от гостите, който през прозореца видял П.А. и Н.Г., както и действията им спрямо Г.С. Мъжът влязъл в къщата, казал на подсъдимите да оставят детето, след което подал сигнал на телефон 112.
Съдебното производство се е провело по реда на съкратеното съдебно следствие, при което подсъдимите са признали изцяло фактите по обвинителния акт и направили пълни самопризнания. Двамата са били признати за виновни от съда за извършеното от тях престъпление.
На П.А., който е многократно осъждан, е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от осем години при „строг“ режим на изтърпяване. Другият подсъдим по делото - Н.К., също осъждан, е с наказание четири години „лишаване от свобода“ при „общ“ режим на изтърпяване.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети