Жена се изпочупи заради уличен ремонт

DenNews.bg
12.04.2019
размер на текста:

60-годишна жена е пострадала тежко, след като паднала в участък, който в момента се ремонтира, в центъра на Стара Загора, съобщи Радио Стара Загора.
Жената е с тежки фрактури и на двете ръце, като ще остане в гипс поне за месец. Тя е паднала от стълби в ремонт, вследствие на което получава освен фрактури на ръцете и травми по главата и тялото. Причина за инцидента са парчета кофражни плоскости, поставени без укрепване.
На помощ на пострадалата са се притекли очевидци. Жената е откарана в Спешна помощ, а по-късно е приета за лечение в ортопедията на УМБАЛ "Проф. Стоян Киркович". Според лекуващия д-р Стамен Сталев травмите са много сериозни и той не се ангажира с прогноза за възстановяването на пациентката.
Районната прокуратура в Стара Загора вече е сезирана за случая. ДЗЗД "Красива Стара Загора" е изпълнител на ремонта в областния град.
Въпросният участък от пешеходната зона, където е станала злополуката, не е обезопасен за минувачите. Ремонтът на пешеходната зона на главния булевард "Цар Симеон Велики" започна през октомври 2017 година, но все още не е цялостно завършен.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети