От 1 до 15 март се подават документи за записване в детска градина в Дупница

DenNews.bg
06.02.2019
размер на текста:

От 1 до 15 март е срокът за подаване на документи за записване в детските градини в Община Дупница. Записването е само за децата от първа група, т.е. тези, които сега ще започнат да посещават забавачка.
Напълно достатъчен е капацитетът на детските градини в община Дупница. Към момента местата в забавачките покриват броя на децата от възрастовата група за детска градина.
Критерии за подбор се налагат само в детски градини, към които има по-висок интерес, т.е. кандидатстващите са повече от свободните места. В тези случаи с предимство се приемат: деца кръгли сираци; деца в приемни семейства; деца с един жив родител; деца със специални образователни потребности; деца с родители, редовни студенти; деца с братя/сестри в същата детска градина; поредност на подаване на документите.
Списъците с приетите деца ще бъдат обявени на 25 март. Ако детето не е прието в желаната градина, родителите могат да оспорят решението.
Непроменени остават таксите за посещение на забавачка. 2 лв. на ден за децата на 3-4 г. и 1,70 лв. на ден за децата на 5-6 г.

 

ВИЖТЕ ТУК ВИСЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ РОДИТЕЛИТЕ 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети