Единственият съветник на АБВ в ОбС-Дупница Георги Градевски напусна партията, става независим в местния парламент, засега

DenNews.bg
12.12.2019
размер на текста:

Единственият съветник в ОбС-Дупница влязъл от партия АБВ след последните избори- кандидат-кметът Георги Градевски, напусна редиците на партията. Новината Градевски съобщи рано тази сутрин малко след 7ч.. Ето как той обясни тази своя позиция:

"Невъзможноста и не получена подкрепа за реорганизация на местната структура за положително развитие !
Все пак не всичко се свежда до едномесечна кампания !
Това което поемаме като ангажименти , избрали не избрали за кмет , ние не трябва да се отказваме от поетите ангажименти към гражданите. Защото нося отговорност за близо 1500 човека , които ми гласуваха доверие , а аз нямам никакво намерение да го предам"

На въпрос каква ще бъде неговата позиция в местния парламент, Градевски бе категоричен, че наспледващото заседание ще седне като независим съветник. Поне такива били неговията намерения засега.

Ето какво написа на страницата си във Фейсбук Георги Градевски рано тази сутрин: 

Уважаеми приятели, скъпи съграждани бих искал да ви съобщя, че от днес вече не съм част от политическа партия "АБВ". Решението ми да напусна партията в Дупница дойде след преоценка на взаимоотношенията ми с ръководството след края на "Местни избори" 2019 в Дупница.
Вложих 100% от себе си и заедно с екипа ми, за да представя партия АБВ на кметските избори. Като лична победа считам всеки един от близо 1500-те гласа, които получих в тази надпревара и бих искал да благодаря на всеки един от вас, който се вслуша и повярва в платформата и идеите ми за развитие на Дупница.
С това съобщение изказвам ангажираността си към всеки един, който ме подкрепи, като ще продължа да изпълнявам отговорно работата си в Общински съвет - Дупница, както и да защитавам интересите на всеки един гражданин или институция, които са полза за развитие на Дупница.
Искрено се надявам с идеите и предложенията, които имам и които бих искал да реализирам с подкрепата на колеги от различните политически партии в общинския съвет да постигнем едно по-добро качество на живот за всеки жител на общината.
Пожелавам успех на партия АБВ в Дупница и на всички членове, които привлякох към нея по време на моята предизборна кампания!

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети