Ученици от Дупница с поздравителни адреси за гасенето на пожара на АМ "Струма", лумнал от запалените боклуци във "Феникс- Дупница"

DenNews.bg
07.10.2019
размер на текста:

Двама възпитаници на Професионалната гимназия по хранително-вкусова промишленост в Дупница получиха Поздравителни адреси от директора на РДПБЗН комисар Светослав Георгиев.

Юлиян Давидков и Асен Чорбаджийски са оказали съдействие на служителите при погасяването на пожар, възникнал на 13 август 2019 г. в района на Дупница при км 62 от АМ „Струма“ .

В поздравлението на комисар Св. Георгиев се казва: "Изразявам своята благодарност и уважение за проявената гражданска отговорност и оказано съдействие на служителите на РДПБЗН – Кюстендил, при гасенето на пожара. Благодарение на своевременната ви намеса, оказана подкрепа и точно изпълнение на указанията на нашите служители при това произшествие небе допуснато разрастване на пожара към близката подстанция и жилищна сграда. С това бяха предотвратени значими щеки – както материални, така и на околната среда. Изразяваме нашето признание и благодарим за доброто ви дело и ви пожелаваме много здраве и успехи във всяко начинание"
Поздравителните писма на двамата ученици връчи началникът на РСПБЗН – Дупница, Атанас Атанасов.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети