Техниките за привличане на клиенти от букмейкърите

DenNews.bg
31.10.2019
размер на текста:

 Онлайн букмейкърските компании винаги търсят нови начини за привличане на клиенти. Имайки предвид глобалната дигитализация и възможностите да участвате в залози от всяка точка по света, това едва ли е трудна задача за тях. Трудният момент за играчите идва с избора на предпочитан букмейкър и точно по тази причина идват разнообразието от промоции и коефициенти, които се стремят да спечелят лоялността на бъдещите почитатели.
Тук идва мястото за конкуренция, предлагане на нови услуги, специални бонуси и редица нови възможности за всеки новодошъл клиент. Похватите наистина са много в тази сфера, но нека обърнем внимание на онези, които автоматично трябва да подсказват, че от другата страна стоят професионалисти с известен опит в създаването на платформата.
Да кажем, че сте избрали вашия нов букмейкър. Регистрирате се в сайта, сваляте мобилното приложение. В днешно време всеки професионалист разполага с такова, а всеки уважаващ себе си играч го използва. Избирате игра и където и да се озовете из онлайн казиното, вие сте разпознат като нов играч и получавате сериозни бонуси към печалбата си или получавате символична сума, която да заложите. Звучи малко странно, но новите гости винаги трябва да бъдат добре посрещнати. Следователно подобни маневри от домакина демонстрират само надеждност и качество. Липсват ли такива, най-вероятно трябва да помислите за друго място, където всички ще бъдат уважавани.
Друга атрактивна програма, която набира скорост е удвояването на печалбата. Представете си, че знаете изхода на определено спортно събитие, правете залог и вместо очакваната сума, получавате до 200% повече. Това е само доказателство, че се намирате на правилното място. Приятната изненада дава възможности да се включите и в следващи събития, както и да проверите уменията си в по-сложни схеми. Със сигурност не се очаква да правите главоломни залози в началото, но съдбата обича смелите, букмейкърите също. Добра практика е съчетаването на няколко бонуса, специални предложения от този вид могат да се открият при професионалисти като Nostrabet - https://nostrabet.com/bet365-bonus-kod/ .
В случай, че късметът не винаги е с вас и изпитате разочарование, отново получавате утешителна награда под формата на възстановяване на част от залога. Причината за този ход е, че хората от другата страна знаят какъв е вкусът на загубата и по тази причина възстановяват част от сумата, която губите. Никой не иска да си тръгнете след половин час с горчивия вкус от играта и завинаги да повтаряте, че това преживяване е било първи и последен опит. Нека не забравяме, че това е развлекателна индустрия и като такава ще получите всичкото внимание на света, за да останете с положителна нагласа.
От време на време можете да получите един залог гратис. Той се случва в определени моменти и за определени промоционални часове. Това означава, че можете да заложите определена сума (съществуват ограничения) и тя няма да излезе от собствения ви акаунт, а ще бъде специално предоставена от букмейкъра. Тази практика не се случва толкова често и е в определени часове, но веднъж щом се запознаете с бонус системата, винаги може да направите един такъв залог от заведението.
И когато дойде време за онези топ спортни събития, коефициентите най-вероятно ще се изстрелят доста високо, позволявайки много по-сериозни печалби, в някои случаи е позволено дори на залагащия да се свърже и да поиска по-висок коефициент, отколкото се предлага. Този вид промени също се случва, но обикновено има условия, които трябва да бъдат изпълнени, преди да се стигне до директен контакт. Все пак нищо не е задължително и щом един играч се чувства сигурен в себе си, винаги може да изисква много повече.
Една любопитна възможност е предложението за залог. Някои играчи често са готови да залагат на изключително безумни спортни възможности. Такъв пример е популярната захапка на Суарез. На световното първенство в Бразилия, един холандец предложил на букмейкърите специален залог, че футболистът за пореден път ще ухапе някого по време на мача. Подозираме, че всичко това се е случило с доза чувство за хумор и офертата била изключително добре приета. Само 90 минути по-късно се оказа, че Суарез успя да привлече вниманието към себе си именно със здрава усмивка.
След това стана малко по-трудно да се правят подобни предсказания, особено след като Барселона поставиха клауза в договора, с която уругваеца ще плати няколко милиона, ако пусне тайното си оръжие в действие. Забавните залози се наблюдават и в тениса, особено ако атлетите са известни със своя горещ темперамент. Дали някой ще счупи ракетата си по време на мач, дали ще влезе в спор със съдията, това са възможности, които не се пропускат от големите букмейкърски къщи и в този ред на мисли, никой не може да изчисли колко такива залози са направени за Серина Уилямс.
Въвеждането на кеш аут функция пък върна сигурността в играчите. Ако футболната среща не се развива достатъчно добре, играчът официално може да изтегли залога си, оставяйки символична сума. Опцията важи по всяко време на 90-те минути. Това дава сигурност и още повече позволява да се поправите и отново да спечелите. Кеш аут функцията беше посрещната с особено очарование през последните години и днес сигурно е една от най-използваните, но както напомнихме и в горните редове, това е услуга, с която се познават големите в бизнеса.
Да кажем, че сте направили добър залог, но няма къде да гледате срещата, защото правата са продадени на друг кабелен оператор. Букмейкърите са на линия и предлагат пряко предаване на срещата. Много често те имат необходимите права, за да излъчват спортното събитие. Да не говорим, че много често спортните фенове правят символични залози, за да се полюбуват на любимия отбор и освен това имат възможността да приключат срещата с печалба.
И не на последно място ще поставим мобилните приложения. В 21-и век това е един от отличителните белези на професионалистите. Възможността да поставите залог от мобилния си телефон е услуга, която се използва все по-често. Това премахва напрежението, гоненето на срокове, тичането до букмейкърския пункт, преди да е започнала срещата и други неприятни преживявания по тази линия.
С мобилното приложение тези проблеми приключват. Свободата на дигиталния свят позволява по всяко време да направите бърза проверка, без да се притеснявате, че отваряте забранени сайтове в офиса, оставате дискретен за околния свят и продължавате забавлението. Впрочем мобилните приложения са един от най-важните инструменти за навлизането в света на залозите, но както се досещате, не всеки може да си го позволи. Те се предлагат най-вече за платформите Андроид и iOS, като при първите има някои ограничения. Това са отличителните белези на оторизираните букмейкъри и с тяхна помощ може да разберете дали това е правилното място да залагате или не. Важното на финала е да оставате удовлетворени от играта си и точно това искат хората от другата страна, да доставят положителни моменти и забавление.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети