Крум Маринов пред жители на Блажиево: Приоритет ми е да приключи адът с водоснадбяването, ще отида лично при премиера

Местни избори 2019
24.10.2019
размер на текста:

 "Приоритет ми е да приключи адът с водоснабдяването в село Блажиево. Ще продължа битката си с областния управител Виктор Янев това да се случи. И тъй като явно в тази държава нищо не може да стане без премиера, ще отида лично при него, за да съдейства този проблем да бъде решен веднъж завинаги.  Защото Виктор Янев получава 2 заплати- като областен управител и шеф на ВиК-Кюстендил, където вие плащате сметките си за вода, които никак не са малки. Това е човекът, който не предприема никакви действия и заради когото вие страдате". Това каза пред избиратели в село Блажиево кандидадът за кмет Крум Маринов от БСП Крум Маринов с № 56 в интегралната бюлетина.

Маринов изтъкна, че Блажиево като най-голямото село в община Бобошево е дискриминирано от областния управител и в частност от водното дружество, което той представлява и което е оператор на територията на града и селата в общината. 

"Не съм пренебрегнал Благиево, с екипа си разработихме проект за асфалтиране на още 2 от улиците. Защото освен с пари от държавата или заделени от общинския бюджет няма как това да стане с други средства. И всеки, който ви залъгва с обещания, че с европроекти ще направи чудеса, просто ви лъже, запомнете го. Но преди да се мине към поредното асфалтиране в Блажиево, аз ще ви извикам, за да обсъдим как да процедираме. Защото дасегашният ви кмет Пламен Караканов освен да пуска жалби срещу мен и проектите на екипа ми, на направи нищо друго. Лъжа е, че той е сменил покрива на читалището и е подменил дограмата и е асфалтирал улиците. Дори и проекта за детската площадка, който представи, беше с много нередности и едва когато моят екип го корегира, стана възможно нейното изграждане",  поясни Маринов

Затова много важно е да си изберете кмет, който да умее да води диалог и да защитава вашите интереси пред общинския кмет и Общинския съвет, препоръча Маринов. Той представи и кандидатът на БСП за кмет на село Блажиево Даниел Василев, който гарантира пред съселяните си, че ще прави всичко възможно техните проблеми да бъдат представяни своевременно пред кмета на община Бобошево за разрешаване. 

Крум Маринов обяви пред избирателите в Блажиево, че ще предложи пред Общинския съвет детската градина, която е средищна и в която се отглеждат децата от цялата община, да стане безплатна.  Маринов пое ангажимент безплатния транспорт до детската градина и училището в Бобошево да продължават да бъдат безплатни. И припомни на жителите на Блажиево, че програмата за безплатен топъл обяд продължава да действа и че то нея могат да се възползват възрастни и нуждаещи се хора. Маринов информира също, че инвалиди и възрастни хора имат право на безплатен транспорт до болничните заведения с помощта на проект, спечелен от община Бобошево, благодарение на който за целта бе закупен специален автомобил. 

Така, както помогнах да бъде ремонтиран покривът на църквата и с мои лични средства бе поставена нова дървена врата, така ще продължа да помагам в село Блажиево- Разбира се, доколкото ми позволяват закона, каза още Маринов. 

Кандидатът за кмет от БСП под номер 56 в интегралната бюлетина благодари за големия интерес и отново призова жителите на селото да гласуват за кмета, който най-добре ще защитава интересите им.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети