Ученички от Дупница с награди от конкурс на МВР

DenNews.bg
22.01.2019
размер на текста:

Две момичета от Дупница и едно от Кюстендил са сред наградените участници в националния конкурс на МВР.
Леа Борисова от ОУ „Професор Марин Дринов“ – Кюстендил, София Лъчезарова и Дария Боюклийска от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“-Дупница получиха грамоти и подаръци от Националния коледен конкурс за детска рисунка „Полицаят е мой приятел и учител“.
Наградените момичета са третокласнички и се състезаваха с още 81 участника от страната. Работите им бяха оценявани от жури в главна дирекция „Национална полиция“ – МВР. Те са доброволци в проекта „Детско полицейско управление“ към двете училища.
Наградите на София и Дария бяха връчени в РУ Дупница от директора на ОДМВР ст. комисар Е. Стамболийски. Първи поздравленията си към момичетата поднесоха ръководителят на проекта инспектор Николай Иванов, техни съученици и учители, които присъстваха на церемонията в полицейското управление.
Леа получи наградата си в училище „Проф. Марин Дринов“ от началникът на група „Териториална полиция“ в РУ Кюстендил Кирил Кирилов. Радостта й бе споделена от съучениците, учители и инспекторите от Детската педагогическа стая на РУ МВР – Кюстендил.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети