Директорът на ОУ "Климент Охридски" в Дупница е в тежко състояние, набират се средства за лечението му

Даниела Методиева
03.09.2018
размер на текста:

 Директорът на дупнишкото училище ОУ "Климент Охридски" е в тежко здравословно състояние. То се усложнява с всеки изминал ден, защото лекарите са затруднени в определянето каква диагноза да му поставят, въпреки десетките изследваниядосега. За това разбрахме от пост във Фейсбук на майсторът на лампи от Дупница НиколоайТабаков, който създаде и страница във Фейсбук   Да помогнем на Илия Близнаков

Ето какво написа в нея Николай Табаков:

"Приятелят ни Илия Близнаков се нуждае от нашата помощ.
Състоянието му е тежко, от шест месеца вече лекарите не могат да установят точна диагноза. Следват нови изследвания, а семейството му вече се затруднява да поема разходите по престой в болници, медикаменти и консумативи.Затова инициираме кампания с благотворителни събития, за да подпомогнем с колкото можем семейството му.
Илия Близнаков е уважаван гражданин, бил е началник отдел Култура към община Дупница. Дългогодишен директор на училище Климент Охридски, в последните две години се бореше да направи училището от основно на средно и успя.
Сега има нужда от нашата помощ.
Да покажем солидарност и състрадателност към Илия Близнаков и да помогнем, кой с каквото може!"

Прилагаме банковата сметка на жена му, Десислава Василева.


Банка ДСК
Десислава Андонова Василева
IBAN BG17STSA93000006645933
BIC STSABGSF

Късно снощи Николай Табаков обяви на търг и една от своите лампи, като при възможност, можете да се включите и вие, като посетите страницата му Nikolai Tabakov

Средствата, постъпили от продажбата на лапмата, ще бъдат преведени по банковата сметка за набиране на средства за лечението на Илия Близнаков.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети