Дупнишките полицаи Румен Здравков и Александър Василев с благодарствено писмо за оказана помощ на изпаднали в беда жени на АМ "Струма"

DenNews.bg
27.09.2018
размер на текста:

 Ирина Цакова и Траяна Тимева от София вчера пътували за Благоевград, на автомагистрала „Струма“ – преди Дупница, спукали предна гума на автомобила. Безпомощни, двете жени докато обсъждали как да потърсят помощ и на кого да се обадят при тях спрял полицейски автомобил. Полицаите сменили спуканата гума, резервната имала нужда от напомпване, справили се и с това, дали им съвет как да продължат пътуването. Двете жени, които пътували по работа, успели да стигнат навреме до Благоевград, а после безпроблемно да се завърнат в столицата, благодарят на пътните полицаи Александър Василев и Румен Здравков от група „Пътен контрол на движението по главни пътища и автомагистрали“ за помощта, за човещината, за усещането за сигурност, което им създали с присъствието и действията си.
При лошите климатични условия и силния вятър двамата полицаи бяха нашето спасение и надежда да продължим. Убедихме се, полицаите помагат, не налагат само наказания. Желаем им здраве, успех в работата и уважение от хората, споделят двете дами.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети