Борисов чака коментари за снимката му с Тръмп и Мелания

DenNews.bg
27.09.2018
размер на текста:

 "Чистосърдечно давам възможност за нови "анализи", "препоръки", "тълкувания" и изяви по повод тази снимка :) иначе, просто протокол на Белия дом :)", пише премиерът Бойко Борисов в профила си във "Фейсбук" за снимка със семейство Тръмп.

Припомняме, вчера, на редовния брифинг на "Позитано" 20 бе коментирано ръкуването между премиера на България Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп, като в БСП гледат с насмешка на тази историческата среща.

Нищо историческо, според Деница Златева, няма в едно обикновено ръкостискане. Срещата Борисов - Тръмп не можела да се сравни със срещата на американския президент с Ким Чен Ун, допълни Златева."Съжалявам за тази истерия, която се вдигна в България от хейтърите и платените тролове на БСП - Бог ми е свидетел, пък и вие, че по никакъв начин не сме парадирали и не сме казали каквото и да е, освен за това, че съм имал разговори с президента Тръмп. Не ми е целта да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, защото е непродуктивно и по никакъв начин не е добре".

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети