Илия Близнаков: Огромно "Благодаря" на колегите ми от СОУ "Климент Охридски" за помощта, пожелавам им успешна учебна година!

DenNews.bg
18.09.2018
размер на текста:

"Огромно "Благодаря" на колегите ми от СОУ "Климент Охридски" за оказаната и морална, и парична помощ за моето лечение. Искам да използвам старта на новата учебна година, за да им пожелая тя да бъде ползотворна и да донесе успехи и за тях, и за възпитаниците им"  Тези думи към учителите от СОУ "Климент Охридски" в Дупница отправи техният колега и бивш директор Илия Близнаков, който в момента е на лечение заради тежко заболяване. Както вече писахме в града бе подета кампания за набиране на средства, необходими за процедурите, на които е подложен в момента. 

Съпругата на Илия Близнаков поиска да уточни, че се е получило и недоразумение по време на кампанията за набиране на средства, подета и от Николай Табаков, по време на която бившият учител от СОУ "Климент Охридски" Савов се опита да очерни колегите си, като ги обвини, че не са направили нищо за своя изпаднал в беда бивш директор.

"Колегите на съпруга ми вече набираха средства, а причината да не присъстват на обявения от Николай Табаков благотворителен търг беше, че точно по това време течеше и тяхната кампания. Станало е едно недоразумение в случая, което явно е довело хората до лоши мисли. А много важно е да сме човечни", коментира Десислава Василева.

Треньорът на световните шампиони по таекуондо и преподавател в същото училище Христо Михалчев обяви пред DenNews.bg, че учителите от СОУ "Климент Охридски" вече са подели нова кампания за ежемесечно събиране на средства, с които да подпомагат колегата си, изпаднал в беда.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети