Езиков център „АЛФА“ откри учебната си година за 28-и път, 37 курсисти с международни сертификати

DenNews.bg
18.09.2018
размер на текста:

Езиков център „АЛФА“ откри новата си 28-ма учебна година в заседателната зала на Община Дупница. По традиция бяха връчени международните сертификати, защитени през 2018 г. от 37 курсисти. Езиков център „АЛФА“ се гордее с 683 защитени международни сертификати до момента.


До 2016 г. „АЛФА“ работи с Изпитния център City & Guilds-Лондон и 586 курсисти са защитили техни сертификати на нива А1, А2, В1, В2 и С1 по Европейската езикова рамка, а от 2016 г. Езиков център „АЛФА“ е оторизиран

Подготвителен център на CAMBRIDGE ENGLISH LANGUAGE ASSESSMENT, част от Университета Кеймбридж. За тези три години 97 курсисти са защитили международни сертификати на Кеймбридж.


Тази година Езиков център „АЛФА“ кандидатства и беше одобрен за участие в обучение по програма Еразъм + във Флоренция през месец юли. Преподавателите участваха с проект на тема „Усъвършенствай себе си. Помогни на другите да сеусъвършенстват“.


На откриването на учебната година те споделиха с родителите своите впечатления от обучението и как ще използват наученото по проекта в учебния процес в езиковия център.  
Сертификатите на всички курсисти, явили се на международен изпит през тази година, връчи Антоанета Цекова, мениджър ключови клиенти от AVO-Езиков и изпитен център-София и изпитващ към Университета в Кеймбридж.

Ася Близнакова, директор на Езиков център „АЛФА“, пожела на курсистите все така ентусиазирано да се учат, да не губят амбициите си и да защитават и следващите нива на владеене на английски език, както и упорито да преследват своите мечти за бъдещето, тъй като то е в техните ръце. А преподавателите в Езиковия център ще работят с много желание и любов за обучението на курсистите.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ В РУБРИКАТА НИ ДЕНЯТ В СНИМКИ

 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети