Обявиха за общодържавно издирване 2-годишно дете

DenNews.bg
12.09.2018
размер на текста:

МВР обяви за общодържавно издирване 2-годишно момченце от Пещера. Сигналът за изчезналото дете – Михаил Чиков, подали неговите близки в ранния следобед на 26 август т.г., съобщиха от пресцентъра на вътрешното ведомство.
Според данните същия ден то и негово приятелче си играели в края на квартал „Едиверен“, където живеят - труднодостъпна местност, обрасла с гъста непроходима растителност в склона на планината, откъдето е изчезнало.
Незабавно с телеграма на ГД „Национална полиция“ детето било обявено за издирване, стартирали и действията по неговото установяване, които продължават и в момента. В издирването са ангажирани полицаи, включително и полицейски кучета, пожарникари, горски работници, работещи в общинската администрация, доброволци от туристическото дружество, жители на квартала, но до момента момченцето не е открито.
По случая е образувано досъдебно производство, действията се провеждат под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик.
Михаил Чиков е слабо дете, с къса кестенява коса, било е облечено със синя тениска, къси дънкови панталони и сини сандали.
Хората, които разполагат с допълнителна информация за момченцето, могат да сигнализират на тел.112 или в най-близкото поделение на МВР.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети