Дневен хороскоп за 9 юли

DenNews.bg
09.07.2018
размер на текста:

 Овен

Опитайте се да дадете ново начало във вашия начин на живот. Започнете деня с лека гимнастика и здравословна закуска. Организмът ви ще ви бъде благодарен.

 

Телец

Този понеделник ще спечелите симпатиите на мнозина, но не позволявайте да се навлиза във ваша територия. Определяйте границите на "територията" ви.

 

Близнаци

Денят ще ви изглежда почивен, но това ще е само, защото така ви се иска. Работата и задълженията ще са напълно работни и отгвоорни, така че запретнете ръкави, защото няма кой да ви свърши работата.

 

Рак

Това ден, който да посветите на изкуството. Потърсете събитие, което ще ви е приятно да посетите и не се оставяйте на мързела да ви победи.

 

Лъв

Този понеделник приемете предизвикателствата на деня. Помислете си колко много хора си мечтаят за разнообразие в живота като вашето. Способни сте да се справите с всичко, което предстои в служебенплан.

 

Дева

Днес ще имате енергия в излишък, но не очаквайте същия ентусиазъм и от останалите и най-вече не ги обвинявайте. Вечерта задължително се поглезете с вкусна храна и любим филм. 

 

Везни

Денят ще се опита да ви въведе в изкушение, покрай което трябва минете с гордо вдигната глава и гледайки в друга посока. Ще дойде и вашето време, но по-натам.

 

Скорпион

Това е ден за намаляване на темпото в личен план. Гъстотата на събитията се нуждае от разреждане и трезв анализ. Не се раздавайте изцяло все още.  

 

Стрелец

Това е ден за повече оптимизъм. Дори да остава повече време до почивката ви и вашето време ще дойде. Тогава пък другите ще работят.

 

Козирог

Този понеделник ще се случат много неща, които ще са важни за вас и няма да искате да забравите. Запишете всичко, което ви се стори интересно и важно. 

 

Овен

През този месец устойчивост и сила ще ви дава общуването с близките и разширяването на комуникацията с други хора. 

 

Водолей

Това е ден за умерени експерименти с премерен риск. Застояването на едно място не ви се отразява добре, така че не губете повече време.

 

Риби

През този ден не се притеснявайте да питате много и да настоявате за ясни отговори. Не предприемайте никакви действия без да имате пълна яснота за ситуация и си дайте толкова време, колкото ви е необходимо.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети