Марек Юнион Ивкони проведе тренировка на бъдещи нови попълнения

DenNews.bg
05.07.2018
размер на текста:

 Волейболът се превърна в едно от любимите занимания за децата, посещаващи мероприятията от "Активно лято 2018". За пета поредна година този спорт е част от програмата за извънкласни занимания през лятото, организирани от МКБППМН и с безрезервната подкрепа на Община Дупница.

Интересът от страна на подрастващите към един от най-популярните и масови спортове е огромен. А постиженията на един от най-добрите волейболни клубове - "Марек Юнион-Ивкони", неговите играчи и треньорски екип, дават добър пример на децата и отлична мотивация за развитието им.

За поредна година, с ентусиазъм и желание да разкаже повече за този популярен спорт, да демонстрира основни техники и да покаже тънкостите на играта, отклина треньорът от Марек Юнион Ивкони

Радослав Асенов. Той проведе и кратка професионална тренировка с децата в Спортната зала на град Дупница. Малчуганите научиха, че спортът възпитава в колективен дух, развива и усъвършенства нашите качества. Волейболът също възпитава у подрастващите дисциплина, любов към движението и пълноценния живот.

В петъчния ден, малчуганите от "Активно лято 2018" могат да се включат в едно забавно и различно занимание, свързано отново с движение и физическа активност. Като част от програмата на 6 юли ще бъдат атрактивните уроци по зумба в Дамски спортен клуб "Касиопея" с Малинка Йорданова! Очакваме ви, малки приятели!

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети