Управителката на ГУМ-Дупница спира течове и стяга подлеза с ремонт

DenNews.bg
20.07.2018
размер на текста:

Подлезът на ГУМ-Дупница и прилежащи пространства на сградата ще бъдат ремонтирани и освежени. Намерението на управителя на общинското дружество Цветанка Вуковска бе подкрепено от Общински съвет днес.
Съветниците поздравиха Вуковска за доброто управление, но за да се избегнат изненади в цената на предстоящия ремонт, Костадин Костадинов от ОДБ поиска да бъде сложен максимален праг на харча.
От думите на Вуковска и зам.-кмета по икономическите въпроси Олга Китанова стана ясно, че след оглед на общински служители е направено изчисление, че нужните средства са от порядъка на 15 000 лв., но тъй като ще има и подземна работа сумата може да нарасне. Затова и в решението на ОбС, прието с пълно мнозинство, бе записано, че стойността на ремонтните дейности трябва да бъде до 20 000 лв.

Ремонтът ще засегне подземната част на сградата, подлеза и стълбите му, както и помещение на първия етаж, където при валежи се появяват течове. 

 

На днешното заседания още един управител на общинско дружество получи похвали за добра работа- изразени и във финансово поощрение. Управителката на "Ученическо хранене" Диана Борисова получи увеличение за заплатата, като занапред тя ще получава 1098 лв.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети