Бобовдолци се оплакаха от тежките камиони и на депутата Радослава Чеканска

DenNews.bg
05.06.2018
размер на текста:

Жители на община Бобов дол потърсиха съдействие от народния представител Радослава Чеканска за спряна автобусна линия до с. Коркина, което оставя населеното място с автобусна връзка единствено в дните сряда и петък.
На приемна на депутата в Бобов дол граждани обясниха, че има договор, който е сключен в началото на месец януари 2018 г. и е за срок от една година. Според тях, нарушаването му засяга също и хората от селата Горна Козница, Голема Фуча и Новоселяне. Народният представител обясни, че казусът не е в нейните правомощия и насочи гражданите към компетентните институции.
Да съдейства за процедурни въпроси относно сформиране на черковно настоятелство към храма в село Бабино бе другият казус, поставен пред Радослава Чеканска, за който тя се ангажира.
По време на приемната, граждани от Бобов дол и селата се оплакаха от постоянно преминаващите тежкотоварни автомобили тип гондола, заради шума, прахта и въздействието им върху асфалтовата настилка.Както писахме три села искат мерки срещу тежкотоварните камиони, припомнете си ТУК.

Пред Чеканска бяха поставени също проблеми от ВиК сектора, инфраструктурни по града и селата. Обезлюдяването, липсата на работни места и перспектива пред младите бяха изведени на преден план като най-сериозни проблеми в община Бобов дол.

 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети