Патриотите от ВМРО: Скандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат в зародиш!

DenNews.bg
27.06.2018
размер на текста:

 

Скандалните опити за легализиране на педофилията трябва да се посекат в зародиш. Това се казва в позиция на ВМРО – Българско национално движение, подписана от председателя на партията, вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Реакцията идва като отговор на станалите публично достояние чернови на новите класификации на диагнозите на Световната здравна организация и на американския класификатор на диагнозите. Според тях, освен предложението трансджендърите да не бъдат третирани като психичноболни, педофилията ще започне да се разглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лечение и е несъвместима с обществото. Тези заключения са направени на 11-ата Международна класификация на болестите, която ще влезе в сила от 2022 г. Тези данни се потвърждават и от специализирани сайтове, цитирани от пресата у нас.

Според изданията, които се позовават на черновите на МКБ – 11, сексуалното влечение и фантазиите към деца излизат от обхвата на състоянията, които са обществено нетърпими и се диагностицират. Сред списъка на неприемливите състояния може да останат само поведенческите актове. Казано накратко: ако сте педофил, това ще се толерира и няма да се диагностицира, изолира и лекува, стига да не посягате. (Скандален е и фактът, че норвежкият депутат Моника Грьом и датският политик Перниле Шкипер от години активно работят за узаконяването на кръвосмешението!).

Това – наглед леко, а всъщност сериозно отместване на границите на приемливото е част от синхронния опит за изтласкване на допуска на търпимо сексуално поведение. Ние, патриотите от ВМРО, от години предупреждаваме за тази опасна световна тенденция, приемаща извращенията за норма.

Ето защо ние, Патриотите от ВМРО, за пореден път заклеймяваме подобни либерално-мракобесни „нови тенденции". Категорично сме против всякакъв род сексуални изкривявания да се узаконяват като „природни дадености" и „нормални човешки състояния". Педофилията е престъпление не само спрямо невинните жертви, но най-вече срещу човечеството. Най-ценното нещо за всяко нормално общество са децата. Ако сега противни актове като сексуалните посегателства над тях под каквато и да е форма се приемат като нещо напълно нормално, то утре вакханалиите на Калигула ще ни се сторят като забавление в лунапарк.

Не допуснахме приемането на позорната Истанбулска конвенция, узаконяването на гей браковете, легализирането на трети, пети, осми и там каквито още полове определени объркани кръгове от обществото твърдят, че съществуват. Няма да приемем и този позорен опит на пълзящия джендъризъм да посегне на децата ни.

В своята 125-годишна история ВМРО винаги е защитавала правата на българските граждани, винаги е била стожер на морала, на християнските ценности и изконните традиции, дълбоко залегнали в корените на обществото. Подмяната им с развявани високо медицински патологии и издигането им във висши човешки ценности, за нас е недопустима.

Ето защо ние, Патриотите от ВМРО, започваме широка дискусия по темата с участието на специалисти и ще направим постъпки пред професионалните гилдии у нас подобна промяна да не бъде допускана в предстоящата официална версия на диагностичните регистри.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети