Чеканска обеща помощ за набиране на средства за болно дете

DenNews.bg
06.03.2018
размер на текста:

Народният представител Радослава Чеканска превърна в личен ангажимент две молби, поставени й на приемния й ден в Дупнница вчера.
Депутатът от ГЕРБ обеща да помогне за набирането на средства за болно дете от Бобов дол, както и да окаже съдействие за реализирането на проект "Обичам природата и аз участвам", с който училище кандидатства за финансиране от ПУДООС. В проекта се предвижда да бъде облагородено част от дворното пространство в едно местно училище.
По време на приемния ден жители на Дупница и съседните населени места търсиха за съдействие Чеканска по казуси и въпроси от най-различно естество. Имотни и от социален характер бяха най-често поставяните проблеми пред депутата от ГЕРБ. Част от посетилите приемната граждани поговориха с депутата по актуални политически и обществени теми в страната и региона.
Следващата планувана приемна на народния представител Чеканска ще бъде в дупнишкото село Крайници. Приемната ще бъде изнесена, за да се улеснят хората от малките населени места да поставят лично, касаещите ги проблемите. Приемният ден за жителите на с. Крайници ще се проведе в началото на другата седмица.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети