Дневен хороскоп за 30 март

DenNews.bg
30.03.2018
размер на текста:

Овен

Този петък не може да се каже, че ще ви върви като по вода. Не се ядосвайте има и такива дни, но те отминават. Вечерта се забавлявайте, но спазвате границите на разумното.

Телец

Този ден прекарайте в търсене на спокойствие. Вечерта може да си сипете чаша вино или две, но не повече. Умът ви трябва да е умерено вдъхновен.

Близнаци

Сега е време да се доверите на интуицията си. Ако ви е толкова трудно да се ориентирате в ситуацията се обадете на най-доверения ви приятел и се вслушайте в неговата.

Рак

Днес може да сте по-разсеяни от обикновено. Бъдете внимателни на пътя независимо дали сте в ролята на пешеходец или на водач на превозно средство.

Лъв

През този ден рискувате да минавате от една крайност в друга. Колкото и да се борите да промените това, няма как да стане. Просто емоциите ви са ви в повече.

Дева

Този ден не се пришпорвайте за нищо, освен това не бързайте с взимането на важно решение. Най-добре седнете и размислете. Само от това имате нужда, но без да се обвинявате за каквото и да било. 

Везни

Постигането на целите днес ще зависи от правилното разпределение на задачите и спазването на графика. Не си мислете, че можете да направите всичко сами. Това наистина ще е много трудно. Дайте пълномощия на ваши доверени хора.

Скорпион

Този петък може да се усетите неспокойни. Като се замислите няма да имате конкретна причина за това. Потърсете навътре в себе си, защото рискувате да се изпокарате с всички. 

Стрелец

През този ден няма да ви свърта на едно място. Това ще ви накара да търсите нови и нови предизвикателства, докато в един момент не си дадете сметка, че сте се загубили по пътя. Спрете се навреме.

Козирог

Предпазливостта е хубаво нещо, но не я превръщайте в мнителност. В противен случай само ще изнервите обстановката допълнително. 

Водолей

През този ден няма да може да избягате от себе си, а и не е нужно. Още в ранния следобед ще се представите вцялата си прелест, защо да не изсипете всичко това наведнъж.

Риби

Очаква ви интересен и важен за вас ден. Ще придобиете нещо, което ще ви даде увереност за много дни напред. Важното е да помислите как да използвате пълноценно, даденото ви от съдбата.

Прочети още : https://www.actualno.com/curious/dneven-horoskop-za-30-mart-news_667163.html
© Actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети