Спортни клубове с апел да помогнем за лечението на Калоян от Дупница

DenNews.bg
08.02.2018
размер на текста:

Спортните клубове Гладиатор и Патриот се включиха в благотворителната инициатива в помощ на 18-годишния ученик от Дупница Калоян Александров. В залата на клуба по таекуондо в Детска градина "Калина" е поставена кутия за набиране на средства за Калоян. Ръководството на отбора призова всички членове на клуба, родители, приятели и фенове да дарят, за да може Калоян Александров да се излекува.
В тренировъчната зала на кикбоксьорите от Патриот в ДНА също са поставени кутии за събиране на дарения. Председателите на Гладиатор и Патриот – Христо Михалчев и Кирил Чакъров призоваха колегите си от другите спортни клубове в Дупница, както и собственици на търговски обекти и фирми, също да намерят форма, с която да подкрепят благотворителната кауза.
В помощ на Калоян Александров на 21-ви февруари ще се проведе благотворителен концерт. Той е насрочен за 18 часа в Спортната зала в Дупница.

Долните крайници на Калоян са парализирани след лекарска грешка, при операция в областта на гръбначния стълб и погрешно поставен винт.
След направени изследвания в чужбина, вероятността той да проходи е 95%. За целта са необходими 100 000 лева, които са непосилна сума за семейството.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети