Братът на звезда от „Сексът и градът“ е намерен мъртъв

DenNews.bg
05.02.2018
размер на текста:

Ким Катрал и брат й.

Братът на звездата от „Сексът и градът“ Ким Катрал е открит мъртъв. По-рано актрисата призова за помощ в издирването му през социалните мрежи.
Братът на Катрал изчезнал от дома си в Лакомб, канадската провинция Алберта. Според съобщение на канадската полиция 55-годишният мъж е бил намерен мъртъв в негов имот в провинцията. Разследването продължава, но "предварителните данни показват, че обстоятелствата около смъртта му не будят подозрения".
С публикация в Twitter Катрал помоли семейството й да не бъде обезпокоявано, но също така изрази благодарност към потребителите на социалната мрежа за тяхната "любов и подкрепа в този мъчителен момент".


Днес още една актриса потърси помощ чрез социалните мрежи, обявявайки сестра си за изчезнала.
Актрисата Ариел Кебъл съобщи, че сестра й Джулия Кебъл е в неизвестност. „Последно е видяна в Силвър Лейк, Лос Анджелис, където е разхождала кучето си“, пише в Instagram звездата от последния филм от еротичната поредица „Петдесет нюанса“.

Ариел със сестра си (вдясно). 


Актрисата е публикувала снимки и подробно описание на сестра си, която се издирва и от полицията.
Ариел Кебъл е популярна с участието си в редица романтични комедии и сериали като „Дневниците на вампира“, „90210“, „Life Unexpected“, „Доживотна присъда“, „Момичетата Гилмор“. Актрисата се включи и в актьорския състав на третия филм от еротичната поредица "50 нюанса" - "Петдесет нюанса освободени". Източник: Дарик

 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети