Големите ремонти в жк „Бистрица“ започват от 6 март

DenNews.bg
21.02.2018
размер на текста:

Кметът на Дупница Методи Чимев ще подпише договор с избрания изпълнител за подмяна на канализационен клон 1 в жк „Бистрица“ през следващата седмица. Това става ясно, след като изтече срокът за обжалване процедурата по избор на изпълнител.
Три фирми участваха в обществената поръчка, като победител стана ДЗЗД "Бистрица-стой", чието финансово предложение бе в размер на 1 122 044,35 лв. без ДДС.
"Проведохме вече предварителен разговор с изпълнителите и планираме на 6 март да стартират изкопните дейности за подмяната на канализацията в най-големия квартал на града. Ще се започне от входа към жк „Бистрица“ при ул. "Патриарх Евтимий". В момента се изготвят алтернативните маршрути, които ще се използват от този момент в следващите месеци, когато ще текат ремонтите. Живеещите в квартала ще бъдат информирани своевременно. Вярвам, че те ще проявят разбиране, тъй като освен подмяна на подземната, ще стартира и ремонтът на надземната инфраструктура и ще бъде сериозен дискомфорта, но няма как", коментира Чимев.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети