Тялото на изчезнал българин е открито в река в Германия

DenNews.bg
16.02.2018
размер на текста:

Тялото на изчезнал българин е открито в река Рейн край германския град Кобленц.
35-годишният Васил Арабаджиев от Кърджали е бил от близо месец в неизвестност, като сестра му подала сигнал в полицията във Франкфурт на 12 януари, съобщи 24rodopi.com.
На брега, в близост до мястото, където било извадено тялото, били открити дрехите на кърджалиеца. В тях не били намерени лични документи, мобилен телефон или пари. Това навело разследващите към версия за убийство с цел грабеж и опит да бъдат заличени следите.
Местни медии съобщили, че разследващите работят по всички възможни версии. Близки на Арабаджиев обаче смятат, че смъртта му е вследствие на нещастен случай.
Младият мъж, възпитаник на Техникума за обществено хранене в Кърджали, бил видян за последно на 10 януари, около 4 часа, в кафене в квартал „Нийд“ в Франкфурт на Майн. Момичето, което го е видяло последно споделило, че Васил изглеждал разстроен.
Сестра му го регистрирала в полицията като изчезнал на 12 януари, а на 14-ти на брега на река Майн във Франкфурт са открити дрехите му. Трупът е изваден от река Рейн на 6 февруари в района на Кобленц, на около 150 км от Франкфурт.
Резултатите от аутопсията показват, че няма следи от насилие.

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети