ЧЕЗ разкопа чисто нов паркинг в жк Бистрица и си замина

DenNews.bg
11.12.2018
размер на текста:

Да намърляш на метенето. Тази прочута българска приказка се материализира в най-големия жилищен квартал в Дупница, благодарение на екелтро- разпределителното дружество ЧЕЗ. На фона на продължаващите ремонтни работи по голямото обновление на жк „Бистрица“ работници на дружеството разкопаха чисто нов паркинг и тротоарно пространство. А вече няколко дни няма никакво раздвижване за затваряне на изкопа и възстановяване на разбитата настилка. За това сигнализират живущи в квартала.
„Служители на ЧЕЗ дойдоха, разкопаха новия паркинг, изграден само преди няколко седмици, свързаха си кабелите и си отидоха. Дупката си остана, а извадените павета и плочки стоят там вече дни наред. И всичко това се случва, макар че от ЧЕЗ още при започването на ремонта в жк Бистрица идваха и уж си свършиха работата”, казаха хора от квартала.
Припомняме, че преди започването на ремонтите в жк „Бистрица“ се проведоха срещи с дружествата доставчици, на която бе разяснено, че те трябва да подменят и ремонтират съоръженията си, за да не се налага разкопаване на подновените настилки за срок от поне 5 г.
От Община Дупница, която е възложител на проекта, обещаха да действат своевременно, да направят проверка и да възстановят пространството.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети