С доброволен труд дупничани освежиха градинката „Левски“

DenNews.bg
18.10.2018
размер на текста:

Дупничани се включиха в облагородяването на градинката „Левски“, както на доброволческата акция е оказана помощ от страна на фондация "Хабитат България“.
С доброволен труд се включиха служители от общинска администрация, членове на "Патриоти Дупница" и граждани. Възстановени и боядисани са дървените пейки, детските съоръжения също са напълно възстановени, като към тях е монтирана и ударопоглъщаща настилка. С нова боя е освежена и оградата на детската ясла "Пролет". Всички материали са осигурени от фондацията.
Целта на кампанията е да покаже, че градската среда зависи не само от държавни и общински политики, но и през личната отговорност и действия на гражданите.
"Подобни инициативи са много приятни, защото са изцяло в подкрепа за хората и подобряват жизнената среда. Сега детският кът на градинката "Левски" ще бъде много приятно местенце за най-малките. Община Дупница имаме намерение да продължим с подобренията там. Изказвам благодарност на всички, които отделиха няколко часа от времето си, за една добра кауза", коментира зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети