41 г. испанец твърди, че е син на Хулио Иглесиас

DenNews.bg
05.09.2017
размер на текста:

Пореден иск за установяване на бащинство е заведен срещу испанския певец Хулио Иглесиас. 41-годишен испанец, чиято майка се проваля в опита да докаже произхода му с дело преди 25 г., сега твърди, че притежава резултатите от ДНК тест, доказващи, че е син на певеца.
Хавиер Санчес Сантос представи иска пред съд във Валенсия, заяви неговият адвокат Фернандо Осуна.
Майката на Хавиер - португалската танцьорка Мария Едите, още през 1992 г. завежда пред съда във Валенсия иск, но той бива отхвърлен по процедурни причини.
"За да се съберат доказателства, детектив в Маями, Флорида, където живее Хулио Иглесиас, се добра до захвърлени от певеца фасове и ползвани от него хартиени носни кърпички", поясни Осуна. Той се надява, че доказателствата ще се достатъчни за възобновяване на делото. "Истината трябва да вземе връх над процедурните въпроси. Клиентът ми е много доволен, защото науката и генетиката го подкрепят. Ще е абсурдно съдът да пренебрегне научната истина", смята адвокатът на 41-годишният Хавиер.
В случай че искът бъде отхвърлен, адвокатът предвижда да го представи пред по-високи съдебни инстанции в Испания и да стигне до Европейския съд по правата на човека в Страсбург.
Известен с многобройните си любовни завоевания, Хулио Илсесиас е баща на 8 деца - три от брака си с Исабел Прейслер и 5 от сегашната си съпруга Миранда Ринсбургер. Негов син е певецът и сърцеразбивач, също като баща си, Енрике Иглесиас.

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети