Супер Ели ще посреща ударите на украинките в първия мач от Европейското на 23 септември

DenNews.bg
21.09.2017
размер на текста:

 Волейболистките от женския национален отбор на България, водени от Иван Сеферинов направиха първа тренировка в официална зала в Баку, където е предварителна група "С" от Европейското първенство 2017 в Азербайджан и Грузия. Всички са в добро настроение,а подготовката е насочена към първия мач с Украйна, който е на 23 септември от 14:30 ч.

Женският национален отбор по волейбол на България замина вчера за участие в Европейското първенство 2017 (22 септември – 1 октомври). Шампионатът на Стария континент ще се проведе в Азербайджан и Грузия, като родните „лъвици“ са в предварителна група „С“ в Баку. Съперници на нашите момичета са още Русия, Турция и Украйна.

Първият мач на България е срещу Украйна, а следващата среща от групата е срещу Турция, на 24 септември от 14:30 ч, а последния двубой е срещу Русия, на 25 септември от 14:30 часа.

Първенецът в групата се класира директно за четвъртфинал. Втория и третият играят плейофи на кръст с вторият и третият от другата група, като нашият поток се кръстосва с група А (А-С и В - D). Победителите от двойките се класират за четвъртфинал.

Състав на България за Европейското първенство:

Разпределителки:
Лора Китипова
Диана Ненова

Посрещачки:
Елица Василева
Добриана Рабаджиева
Ева Янева
Гергана Димитрова
Мирослава Паскова

Диагонал:
Емилия Николова

Централни блокировачки:
Христина Русева
Нася Димитрова
Страшимира Филипова
Мария Данчева

Либера:
Мария Филипова
Жана Тодорова.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети