Миранда от „Сексът и градът“ може да влезе в борбата за губернатор на Ню Йорк

DenNews.bg
07.08.2017
размер на текста:

Синтия Никсън (вдясно) със съпругата си Кристин на сватбата им през 2012 г.

Актрисата Синтия Никсън, изиграла Миранда Хобс в „Сексът и градът“ може да влезе в борбата за поста губернатор на Ню Йорк, съобщава в. „Уолстрийт джърнъл“.
51-годишната актриса е окуражавана от либерални политически сили. Кандидатурата ѝ е била спрягана и преди, но досега тя отказваше. Според нейни сътрудници този път Никсън обмисля възможността.
Засега обаче тя отказва коментар, пише изданието.
През 2013 г. актрисата участваше в предизборния щаб на сегашния кмет на Ню Йорк – Бил де Блазио, и се показа като либерален активист.
Никсън е една от тримата демократи, които може да се изправят срещу сегашния губернатор Андрю Куомо в първичните избори на демократите.
Догодина Куомо ще се пробва да спечели поста за трети път. Никсън вече критикува политиката му в телевизионното шоу The View.
Смята се, че тя е нестандартен кандидат, която може да увлече хората, но кандидатурата ѝ няма много шансове.
Никсън е нюйоркчанка. Има две деца – дъщеря и син, от предишния си партньор – учителя Дани Моузес, и син със съпругата си Кристин Маринони. Двете сключиха брак през 2012 г. От 2008 г. е и активист в борбата с рака на гърдата, след като самата тя бе диагностицирана с болестта през 2006 г. Източник: bTV

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети