Юристът на община Дупница Десислава Стойнева се заема с ликвидацията на счетоводната къща, Ваня Терзийска си направи нова

DenNews.bg
14.07.2017
размер на текста:

Юристът на община Дупница Десислава Стойнева ще бъде ликвидаторът на Финансово-счетодната къща. Това решение бе взето на днешната сесия на местния парламент.

Общинските съветници гласуваха и освобождаването на временно назначената на поста управител Елисавета Симеонова.  Десислава Стойнева има срок от 6 месеца, в който да приключи процедурата по заличаване на общинското дружество, което години от мандата на Атанас Янев водеше счетоводството на училищата и детските градини.Проверка, назначена с решение на общинския съвет установи драстични нарушения по време на управлението на Иванка Терзийска, като тепърва предстои с тях да се заеме и прокуратурата.

Докато траят всички тези процедури и дебати в местния парламент отстранената Терзийска вече е учредила собствена счетоводна къща, в която има и съдружничка. Според наши източници тя вече прави опити да поеме счетоводствата на детски градини и училища с доста атрактивни оферти.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети