Интерпол-Хърватия търси съдействие за установяването на самоличността на двама мъже

DenNews.bg
20.06.2017
размер на текста:

В ГД “Национална полиция“ е получено съобщение от Интерпол-Хърватия във връзка с предприето разследване на убийство, извършено на 3 май 2015г. Като извършители са заподозрени двама мъже с неустановена националност. С цел установяване на самоличността им, от хърватската полиция предоставят на европейските страни–членки на Интерпол снимка от камерат на единия заподозрян и фоторобот на другия.
За мъжа от фоторобота се знае, че е на възраст между 30 и 40 години, висок 180 см., с нормално телосложение, светла кожа, кестенява коса, без бакенбарди, ниско чело, кафяви очи, кафяви вежди, гладко чело и кожа на лицето, правилен нос, среден размер на очите.
Мъжът от снимката от камера е на същата възраст - между 30 и 40 години, висок 175 см., със средно телосложение, червеникави вежди и мустаци, високо чело, гладка кожа на лицето, голям нос, среден размер на очите.
Ако някой разпознава мъжете от приложените материали, може да съобщи информация на телефоните за контакт с ГД „Национална полиция“ - 982 89 98 и 982 85 13.


 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети