Закопчаха 7 дилъри на дрога в Бургас и курортите около града

DenNews.bg
12.06.2017
размер на текста:

 На седем участници в организирана престъпна група, занимаваща се с производство и разпространение на наркотици, са повдигнати обвинения
Подробности около проведената от служители на ГДБОП операция, под надзора на Специализираната прокуратура, оповестиха главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов, заместник главният прокурор Борислав Сарафов, административният ръководител на Специализираната прокуратура Иван Гешев, директорът на ГДБОП главен комисар Ивайло Спиридонов и директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Калоян Калоянов.

 

В хода на разследването е установено, че седмината са участвали в организирана престъпна група, произвеждаща и разпространяваща наркотици на територията на град Бургас и около града. Групата е създадена с користна цел – извличане на печалба от тази противозаконна дейност. В голяма част от задържаните лица са намерени и иззети наркотични вещества, а в дома на единия е открита оранжерия. Според първоначалните данни групата се е самоснабдявала, сама е произвеждала наркотичните вещества, с които после е снабдявала Бургас и курортите около града.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети