Децата в община Бобошево са малко, но получиха най-много подаръци за 1-и юни, както и голямо дарение от Мюнхен

DenNews.bg
01.06.2017
размер на текста:

 Децата в община Бобошево са малко, но тази година получиха най-много подаръци за празника си 1-и юни.
Децата от Детска градина "Здравец" и ОУ "св.св. Кирил и Методий" пяха,танцуваха и се забавляваха на площада в Бобошево. За отличното си представяне те получиха различни лакомства и падаръци отградоначалника Крум Маринов, Общинска администрация и Читалище "Лоза". Първи юни бе един слънчев и хубав празник за децата също като техните усмивки.

 

Председателат на ОбС-Бобошево Даниела Стоянова подари на 40-те деца, завършващи от 1-ви до 4-ти клас ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Бобошево забавни книжки издания озаглавени "Весела ваканция". Те са под формата на игри и забавления, повтарят взетия материал през годината и го затвърждават за да не го забравят и ще ги подготвят за по-лесното възприемане на материала, който им предстои да изучават от есента.

За д 60 деца в общината имаше и подаръци, които пристигнаха от Мюнхен, чрез Рени фон Бехтолшхайм, Мартин Драняйм и Ласко Лазаров – управител на „ Медико – Консулт” ООД, София, който съдейства за доставянето им до град Бобошево.
огат всички подаръци да достигнат до децата в общината оказаха Сашка Тренева – кмет на с. Слатино, Пламен Караканов- кмет на с. Блажиево, Васил Соколов – кмет на с. Усойка, Клара Граховска – директор ЦДГ „ Здравец”, гр.Бобошево, Христина Христова – ОУ „ Кирил и Методии”в гр.Бобошево,Валентина Николова, Димитър Кочев, Росен Лютов и Спаска Везенкова. Инициативата по раздаване на подаръци в цялата община се осъществи в рамките на 5 дни, благодарение на всички, които помогнаха.
$Това е един жест, показващ, че все още има хора с добри сърца и с желание да правят добри дела. Инициатива зарадва и направи изключително щастливи всички деца. По-хубаво нещо от усмивката на дете – няма!", коментира по повод дарението общинската съветничка от ГЕРБ Гергана Виделова, която публикува снимките от дарителската акция на стената си във Фейсбук.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети