Мис и Мистър Първи юни избираха днес децата в Кочериново

DenNews.bg
01.06.2017
размер на текста:

 Най-малките жители на община Кочериново –възпитаниците на ДГ”Ален мак” гр.Кочериново с филиали с.Стоб и с.Бараково-отбелязаха своя празник Първи юни-Деня на детето със забавен Първоюнски конкурс Мис и Мистър Първи юни.
На открита сцена на градския площад в Кочериново участниците в първоюнския конкурс Мис и Мистър Първи юни бяха разделени в две категории-момичета и момчета- както са по групите,посещавани в ДГ „Ален мак „ гр. Кочериново и филиали с.Стоб и с. Бараково
При мини госпожиците и при мини господата първият тур бе манекенска изява с демострация на стил ,изящност и елегантност за момичетата и мъжка сила при момчетата , а вторият - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др. Участниците в конкурса бяха оценявани от жури в състав-г-жа Г.Бицова-секретар на НЧ”Пробуда-1919”,г-жа Е.Милчева-специалист в отдел „Образование” Общ.Кочериново,г-жа Д.Нешева директор на ДГ „Ален мак „
Свят на радост, на веселие и въобще свят на детство сътвориха за публиката първите претенденти в конкурса- участниците в категория момчета и момичета- яслена група при ДГ „Ален мак „ гр. Кочериново.
Шир и обхват на своя детски чар и артистичност на конкурсната сцена намериха и децата от първа група при ДГ „Ален мак „ гр. Кочериново.
С радост и възторжени аплодисменти бяха посрещнати момичета и момчета от втора група при ДГ „Ален мак „ гр. Кочериново,които се представиха достойно.
Топли пролетни лъчи и първоюнско ухание бяха разнесени навред из първоюнската сцена и от децата от филиал с.Стоб.
Празничната сцена празнично огряха и празничните слънца – очарователните възпитаници на филиал с.Бараково.
С топли детски гласове и весело жужене като пчелици-трошици пред публика излязоха и последните участници в конкурсната програма-момчетата и момичетата от подготвителна група група при ДГ „Ален мак „ гр. Кочериново .
Много детски чар,разкошни усмивки,наперени малки госпожици,по мъжки сериозни малки господа,неподозирани таланти и тук-там някоя отронена сълза.Така премина конкурсът Мис И Мистър Първи юни в Кочериново.Накрая тежката дума на журито определи и призовите места.А именно:

Мис и Мистър Първи юни- яслена група- Ния Неофитова ,Тони Тачов
Мис и Мистър Първи юни- първа група- Антония Логодашка,Алекс Луланов
Мис и Мистър Първи юни- втора група - Каролина Калинкова, Никола Василиев
Мис и Мистър Първи юни- филиал с.Стоб-Ивана Митрева, Станислав Спасов
Мис и Мистър Първи юни- филиал с.Бараково- Даная Михалкова и Димитър Йорданов
Мис и Мистър Първи юни- подготвителна група- Цвети Арнаудова и Орлин Васев

Всички деца,присъствали на празника получиха подаръци от кмета на община Кочериново Иван Минков и спомена за един незабравим Първи юни.Събитието бе организирано от НЧ”Пробуда-1919” с финансовата подкрепа на община Кочериново.

Най-четено

Темите от "Кочериново"

Етикети