Само в СБА-Дупница: Годишните технически прегледи на цена от 25 лева, с бонус безплатно регулиране на фарове

DenNews.bg
06.04.2017
размер на текста:

 Само в местния клон на СБА в Дупница годишните технически прегледи за леките автомобили са на цена от 25 лева, а като бонус за вашия автомобил се предлага и безплатно регулиране на фаровете. За товарните автомобили до 3,5 тона цената на годишния технически преглед е 30 лева, като отново като бонус се предлага и безплатното регулиране на фарове.
Техническият преглед на вашия автомобил, както и пътната помощ, ще бъдат безплатни, ако в СБА-Дупница си купите и членска и абонаментна карта.
При купуването на членски карти от 35 и 50 лева получавате напълно безплатно пътна помощ в цялата страна и на Балканите, както ремонт на пътя и подаване на ток и смяна на гума. С тази карта получавате като бонус и 20% отстъпка при Годишен технически преглед. При представянето на тези две карти на бензиностанциите на Лукойл получавате и отстъпка от 5 стотинки на литър. При купуването на членска карта от 99 лева освен всички посочени по-горе отстъпки за вас ще бъде безплатна и пътната помощ в Европа.
За собствениците на фирми е важно да се знае, че абонаметни карти за юридически лица също се издават в СБА.
И не на последно място- тук можете да платите и своята Гражданска отговорност.
Повече информация за услугите, от които се предлагат в СБА-Дупница, можете да се информирате и от страницата в интернет на следния адрес: http://www.uab.org/

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети