Дневен хороскоп за 2 април

DenNews.bg
02.04.2017
размер на текста:

Овен

Днес съществува голяма опасност да навредите както на психическото си, така и на физическото си здраве. Бъдете внимателни, защото сами ще сте си виновни, ако се случи нещо, но и пък това не е най-важното. Просто се пазете.

Телец

Днес трябва да обърнете изключително внимание на създаването и поддържането на контакти. Не се притеснявайте, ако целият ви ден премине във водене на кореспонденция или телефонни разговори. Те ще са ви от ползва в бъдеще.

Близнаци

Днес приятелските взаимоотношение ще вървят, като по вода. Ако сте се скарали с някого, днес с лекота ще можете да възстановите добрите отношения с този човек. Възможно е не само да възстановите стари приятелства, но и да се сдобиете с нови.

Рак

Тази неделя ваш приятел има нужда от вас и подкрепата ви. Вашата топлота и готовност да помагате ще са много важни за него. Не отказвайте по никакъв повод. Лъв Днес ще предизвиквате в голяма част от околните само завист. Нищо не можете да направите по този въпрос, още повече че причините за нея изобщо не са ясни. Просто го имайте предвид.

Дева

Възможно е днес съвсем неочаквано за вас да получите някаква голяма възможност, свързана с професионалното ви развитие, нищо че е почивен ден. Отваряйте си очите на четири, ослушвайте се и внимавайте да не я пропуснете.

Везни

Днес дори най-простите и най-обикновените неща ще предизвикват у вас болезнено недоумение. Деня не е много подходящ за напрягане на мозъка, така че по-добре не се захващайте с нищо сериозно.

Скорпион

Възможно е днес да възникнат семейни скандали. Причини винаги могат да се намерят. В никакъв случай не се опитвайте да вземете инициативата, ако не искате тези опити да бъдат пресечени неприятно.

Стрелец

Днес за вас голямо значение ще имат връзките. Ако познавате точните хора, почти е сигурно, че денят ви ще е успешен. В противен случай изобщо не е ясно какво ще стане.

Козирог

Днес колкото по бързо си признаете, че това с което сте се захванали не ви е по силите и потърсите помощ, толкова ще е по-добре за вас. Ако се заинатите, само ще загубите време, нерви, а и работата няма да бъде свършено. Надмогнете гордостта си и потърсете помощ.

Водолей

Способността да съчувствате ви помага много да разбирате хората около вас. Днес можете да им влезете в положението, да разберете терзанията им и точно когато е необходимо да ги погалите по главата.

Риби

Днес ще е добре да се пооплачете на глас, дори и единствения ви слушател да е огледалото. Скоро ще разберете как да си решите проблемите, като ги дефинира на разбираем език, а не ги преживявате на нивото на неясни емоции.


© Actualno.com