Детски благотворителен базар "Да възкресим добрината" се открива днес на втория етаж в ГУМ-Дупница

DenNews.bg
13.04.2017
размер на текста:

Днес от 15:30ч. на втория етаж в сградата на ГУМ-Дупница се открива Великденски благотворителен базар под мотото "Да възкресим добрината".
На щандове ще бъдат изложени за продажба произведения, изработени от деца от детските градини и ясли и училищата с различни послания.
6-та детска градина е с Лого: "Деца за цветен живот и жива природа". Възпитаниците ще изработят заедно със своите родители предмети, от чиято продажба ще бъдат закупени растителни видове и засадени от децата в двора на детската градина по случай 22 април- Световен ден на Земята.
Детска ясла „Пролет" е с лого „Великденско яйце от златно сърчице", като със средствата от базара ще бъдат закупени нови столчета, за да бъде обновена детската занималня.
ОУ "Хр.Ботев" село Крайници ще се представи с художествени изделия и великденски сувенири, изработени от учениците. Събраните средства ще бъдат използвани за закупуване на ИКТ-продукти за училището.
7-ма детска градина „Калина" е с мото „Калинките на сянка през лятото", като събраните средства ще бъдат за закупуване чадъри за пясъчниците в двора.
Центърът за обществена подкрепа „За да има щастие в детските очи" ще участва под мотото "Направи добро на приятел" за събиране на средства за децата от Център за настаняване от семеен тип за изработване на детска занималня на открито в двора на центъра.
Център за социална рехабилитация и интеграция за деца /ЦСРИД/ще насочи средствата за подобряване на материално-техническата база.
Детска градина „Мечта" ще участва под мотото "Играем, учим, пеем и мечтаем" , а целта е да закупят интерактивни, модерни, дидактични игри.
Детска градина "Слънце" ще участва под мотото: „Слънцето да грее с топлите лъчи, дворът в детската градина нека озари". Средствата ще бъдат разходвани за подобряване състоянието на игровата зона в двора.
Заповядайте!

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети