Спектакълът "Йерма" гостува в Дупница, за да набере средства за семейство, което иска да се сдобие с рожба

DenNews.bg
06.02.2017
размер на текста:

Фондация "Искам бебе" в Дупница ви кани да станете част от националната ни кампания с благородна кауза - да се раждат повече желани деца в България! Това е една кампания на артисти от Университетски театър на НБУ и Фондация „Искам бебе“. Заедно те организират благотворителни театрални вечери в цяла България, като събраните средства от продажбата на билети се даряват на семейства с репродуктивни проблеми. Този път поканата е към дупничани, за да подпомогнат едно семейство от Дупница да се сдобие с рожба! С тази цел именно ще бъде представена театралната постановка" Йерма", която ще бъде представена на дупнишка сцена  на 26-и февруари от 18ч.

До този момент вече са осъществени четири благотворителни събития в Бургас, София, Пловдив и Смолян.

Навсякъде публиката е възхитена от представлението и въздействащата актьорска игра. Вярваме, че инициативата в помощ на семействата мечтаещи за рожба е близка до сърцето Ви, и Ви очакваме на представлението", казват организаторите.

За допълнителна информация за закупуване на билети и дарения, можете да се обръщате към координатора на фондация "Искам бебе" за Дупница - Силвия Маданчева - на телефон 0898305529.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети