Три фирми подадоха документи в поръчката за подмяна на канализацията на жк „Бистрица“

DenNews.bg
07.12.2017
размер на текста:

Три фирми подадоха документи за поръчката на община Дупница по изпълнението на строително-монтажни дейности за канализацията в жк „Бистрица“ и прилежащите им мрежи.
В открито заседание днес комисия с председател зам.-кметът Крум Милев отвориха документите на кандидатите - "Галчев Инженеринг" ЕООД, ДЗЗД "Бистрица 2018" и "Руен Холдинг" АД.
Поръчката е с подусловие "при осигурено финансиране" и е на обща стойност 1 969 314,03 лв без ДДС. За клон 2 и 3 и прилежащите им мрежи, стойността е 1 570 289,08 лв., а за клон 4 е 399 024,95 лева без ДДС.
Максималният срок за изпълнение на дейностите е 150 дни. Комисията продължава работа в закрито заседание и на следващото си заседание, отново публично, ще отвори ценовите оферти.
Както е известно, кметът Методи Чимев има входирано искане за безвъзмездно отпускане на въпросната сума, за да бъде подменена изцяло подземната инфраструктура в най-големия жилищен квартал. Ако бъде осигурена сумата, договорът със спечелилата фирма, веднага ще влезе в сила и няма да се губи време за избор на изпълнител.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети