В община Бобов дол посрещнаха празниците с поредица от тържества

DenNews.bg
23.12.2017
размер на текста:

  По инициатива лично на кмета на община Бобов дол се организираха поредица от коледни и новогодишни прояви на територията и.
На 18 декември 2017г. се проведе коледно тържество с малчуганите от детска градина ,,Дружба” кв.,,Миньор” и кв.,,Хр. Ботев” и детска градина ,,Миньор”. В присъствието на кмета на общината адв. Елза Величкова, приказните герои Дядо Коледа и Снежанка връчиха куп подаръци във вид на лакомства на децата от детските градини. Тържеството бе изпълнено с много забавни игри, танци и песни. Лицата на присъстващите деца бяха озарени с много радост и веселие и силни емоционални минути изпълнени с голяма детска наслада.
На 21 декември 2017г. кмета на общината посети ЦНСТ/Център за настаняване от семеен тип/ в с. Мламолово и гр. Бобов дол. Общинското ръководство осигури, елхи, коледна украса и много новогодишни подаръци в двете социални заведения. Бяха раздадени разнообразни сладкиши и лакомства.
На 22 декември 2017г. се проведе коледен концерт и новогодишен базар в СУ,,Христо Ботев” гр. Бобов дол. В същия ден в ОУ,,Никола Вапцаров”. ще се проведе благотворителен концерт под наслов ,,Лакомствата на баба”. Поканени са родители, настойници и приятели на децата.
Пак на 22 декември ще се изнесе коледен концерт в Затвора в Бобов дол от самодейци на читалище ,,Царичина – 2008”.
Коледните и новогодишни тържества в гр. Бобов дол преминават при изключителен интерес, приповдигнато настроение с много приятни изненади и радост на присъстващите, информират от Пресцентъра на миньорскатат община.

 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети