Допълнителни полицейски екипи ще следят за сигурността по време на празниците

DenNews.bg
21.12.2017
размер на текста:

ОДМВР – Кюстендил предприема мерки за гарантиране сигурността на гражданите и обществения ред по време на Коледните и Новогодишни празници.
За да не се допуска нарушаване на обществения ред, извършването на криминални престъпления и тежки пътни инциденти, ОДМВР – Кюстендил, ще осигури засилено полицейско присъствие в районите на провеждащите се тържества – коледни базари, места за провеждане на тържества и събиране на много хора, увеселителни заведения.
Ще бъде засилен контролът на пътното движение и проверките спрямо водачи на МПС за употреба на алкохол, наркотични и упойващи вещества, наличие на застраховка „Гражданска отговорност“ и управление от неправоспособни водачи.
За периода 22.12.2017 г. – 1.1.2018 г. ще бъдат формирани допълнителни екипи за провеждане на специализирани полицейски операции за недопускане на криминални престъпления, пътни задръствания и инциденти, ще се осъществява контрол по въведените ограничения за движението по определени участъци от агенция „Пътна инфраструктура“.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети