Издирват 24-годишен мъж, изчезнал след обир в заложна къща

DenNews.bg
19.12.2017
размер на текста:

Повече от 10 дни столичната полиция издирва млад мъж от Костинброд, който изчезнал след обир на работното му място - заложна къща в Студентски град в София.
24-годишният Кристиян е обявен за национално издирване. Младежът е работил в заложната къща от април т.г., съобщи майка му Даниела пред Нова телевизия.
Тя и бащата Давид видели сина си за последно на 6 декември сутринта, когато тръгнал за работа. Два дни по-късно изчезва.
"Обади ми се негов колега, който ми каза, че заложната къща е разбита, а следите водят към Кристиян. Собствениците ми казаха, че са изчезнали 3700 лева, половин килограм злато и сак с техника на стойност 49 000 лева", обясни майката.
Родителите обаче не вярват сина им да е извършил кражбата и допълват, че вече са заявили на собствениците на заложната къща, че ако синът им е виновен, те ще изтеглят заем и ще възстановят парите.
От полицията в Костинброд са взели показания от тях, но до момента Кристиян не е открит. Той не е потърсил контакт и с никой от приятелите си.
Бащата и майката призоваха хората, ако някой разпознае сина им по снимката, да подаде сигнал в полицията.
"Единствените ни притеснения са, защото от 4 години водим дела. Кристиян беше пребит зверски от съседи с бухалка. Побоят беше заради някакви дрязги заради спукани гуми", разказва майката Даниела.
Младият мъж е криминално проявен. Преди време е бил арестуван за притежание на марихуана и шофиране на скутер без регистрация.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети